2011. május 8., vasárnap

Mill Hill: Chocolate Cupcake (1)

Ez a képecske meg sajnos nem készült el időre. A húgomnak szerettem volna a ballagására, de egy csomag elveszett Amerikából jövet :( 2 hónapot vártam rá, akkor újra küldték nekem. Utána meg már csak 2 hetem volt hogy meghímezzem, és sajnos nem fért bele. Azért megmutattam neki, hogy tudja hogy kapna ám valamit :) Bár lassan asszem megszokták már tőlem, hogy időnkét soká kapnak ajándékot, valamikor meg túl hamar ;)

Viszont peches szegény cupcake, mert lent voltam múlt héten a ballagáson, és hát a mintaívet sikeresen otthagytam... na mindegy, majd elkészül ez is :) Karácsonyra biztosan ;) :D

Lanarte - Fuchsia in watercolor (3) - készen

Tegnap este elkészültem. Mostanában nagyon keveset hímeztem, este mindig valami mást csináltam, úgyhogy nem haladtam. De ideje visszatérni a rendes kerékvágásba, hiányzott már a hímzés! 

Egy kisebb baleset érte azért a hímzést, valami zsírfolt lett rajta, és nem is bírtam kimosni... és nem is igazán jött ki :((( Viszont a mosástól a hosszú ötlések a virágban meg jól meglazultak... Még nem döntöttem el, hogy kibontom-e és újrahímzem, de valószínűleg nem. Majd kicsit meghúzogatom hátulról, aztán megy a keretezőhöz. 

Na de nézzük mennyit haladtam az elmúlt több, mint egy hónapban:
Múltkor
És készen :)

Közelebbről az utolsó öltések